Home Stiri Strada Canta, sens unic pentru 2 luni
Strada Canta, sens unic pentru 2 luni PDF Print E-mail
Ceea ce poate insemna ca portiunea pe portiunea dintre Moara de Foc si Rondul Canta se va circula pe un singur sens, ala de intra in oras, cel putin 2 luni. Tinand cont de faptul ca linia de tramvai parca trebuia sa fie gata undeva prin anul trecut ... faceti voi restul de calcule.

 

 Oricum, stirea din Ziarul de Iasi, arata cam asa:

De la inceputul saptaminii viitoare, accesul masinilor va fi permis doar dinspre rond Canta spre oras.

Primaria a anuntat inchiderea unui nou tronson de drum din oras, de la inceputul saptaminii viitoare. Inchiderea este motivata de demararea lucrarilor la sina de tramvai de pe strada Canta, intre statia Moara 1 Mai si rondul Canta.

Oficialii Primariei sustin ca blocajul strazii va dura cel putin doua luni. Circulatia in zona nu va fi total interzisa, fiind insa restrictionata la doar un sens. Indiferent care parte a strazii va fi inchisa, oficialii Primariei sustin ca vor construi o serie de pasaje, prin care locuitorii din zona sa poata avea acces la parcarile din spatele blocurilor.

"Riveranii vor avea o serie de facilitati. Lor li se va permite accesul pe niste pasaje, puse in dreptul celor trei stradute din zona. De asemenea, si distribuitorii magazinelor din zona vor putea folosi aceste pasaje", a precizat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primariei.

"N-am vrut sa inchidem de tot strada. Cred ca va ramine cu un singur sens de mers. Masinile care circula dinspre Pacurari spre Gara vor mai putea folosi sensul ramas liber. Cei care vin dinspre Gara vor vira la dreapta spre Pacurari, prin intersectia de la Moara 1 Mai", a adaugat Chirica.

 

 
Copyright © 2018 Iasix.ro ... se intampla in Iasi, evenimente Iasi. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
 

Ultimele Subiecte de pe Forum