Home Stiri Bomba gasita pe santierul RATP
Bomba gasita pe santierul RATP PDF Print E-mail

Timp de 20 de ani, tramvaiele din Canta au trecut peste o bomba

Autor: Cristian ALBU, Madalina VATAMANU

Lucrarile de modernizare a caii de rulare din Canta au scos la iveala o bomba.

Reprezentantii regiei au specificat ca este vorba despre un proiectil de 82 de milimetri. Bomba a fost gasita la aproximativ 200 de metri de rondul Canta, in timpul sapaturilor la sina de tramvai. Liniile de tramvai din Canta au fost realizate la inceputul anilor ‘80.

"Proiectilul a fost gasit la aproximativ 70 de centimetri adincime, joi dimineata, in jurul orei 8. Nu stim daca avea sau nu focos. Bine ca nu s-a intimplat nimic. Eu am locuit in zona respectiva o perioada de timp", a declarat Adrian Mihai, purtatorul de cuvint al RATP. Acesta a adaugat ca, in cursul zilei de joi, au fost facute mai multe verificari cu un detector de metale, fara a mai fi descoperite alte proiectile.

Oficialii regiei au specificat ca li s-a cerut angajatilor sa lucreze cu grija la calea de rulare. Munitia a fost descoperita ieri-dimineata, la putin timp dupa ce echipele de muncitori au inceput sapaturile la rondul caii de rulare din capatul strazii. Oamenii au oprit imediat lucrarile si au anuntat pirotehnistii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Continuarea în Ziarul de Ia?i

 

 
Copyright © 2018 Iasix.ro ... se intampla in Iasi, evenimente Iasi. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
 

Ultimele Subiecte de pe Forum